تبلیغات
behtarinhayerooz - آموزش طبخ آش مانتی

آموزش طبخ آش مانتی

چهارشنبه 1 مهر 1394 11:21 ق.ظ

نویسنده : نویسنده Ž

آموزش طبخ آش مانتی - تالاب

  • آموزش طبخ آش مانتی - تالاب
    آموزش طبخ آش مانتی

    درست کردن این آش در هوای پاییزی بسیار میچسبد.

    مواد لازم آش مانتی :

    برنج      یک پیمانه، معادل 200 گرم
    بلغور گندم      یک پیمانه، معادل 200 گرم
     سبزی آش     500 گرم
     عدس پخته شده     300 گرم
     آب‌ گوشت یا مرغ     یک لیتر
     آب      یک لیتر
     زردچوبه      یک قاشق چای‌خوری
    پیاز سرخ شده      سه قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه مانتی:

     آرد     300 گرم
     نمک     یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    تخم مرغ     سه عدد
     روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
     گوشت چرخ‌کرده      200 گرم
     ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر)      از هرکدام یک قاشق چای‌خوری
     پیاز رنده شده     یک عدد، متوسط
     پیاز سرخ شده      دو قاشق غذاخوری

    روش تهیه آش مانتی:
    1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می‌کنیم، چندجوش که خورد، می‌پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

    2. برای آماده کردن مانتی، تخم‌مرغ، آرد، نمک و روغن‌زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌های کوچک 3×3 می‌بریم. گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه‌جات را با هم مخلوط می‌کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می‌زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌پیچیم.

    3. مانتی‌های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.




دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.